Brand Marketing manager

  • Marketing
  • Amsterdam, Netherlands

Brand Marketing manager

Job description

JOUW MISSIE

Ieder individu inspireren op de fiets te stappen voor een schone en fitte wereld! Je wordt verantwoordelijk voor de rebranding van ons merk tot een brand waarbij de ervaring en beleving van de consument centraal staat.Requirements

SPRINT JIJ MET ONS MEE IN DE RACE?

Jouw creativiteit uit je in de ontwikkeling en optimalisatie van al onze fietsmerken en labels. Zo zorg je voor de beste positionering in de internationale markt en een grotere naamsbekendheid.

Ervaring (1-3 jaar) gebruik je in het opstellen van een ‘above the line’ marketing- en communicatie strategie die onze ambiteuze groeiplannen gaat realiseren. Je hebt deze ervaring bijvoorbeeld opgedaan als ATL media-inkoper, brand manager, marketing project manager of marketing manager met een sterke focus op merkbeleving.

Jouw sociale skills zet je in bij de samenwerking met in- en externe partijen aan campagnes van de hoogste klasse.

Met een kritische blik en jouw passie voor alle soorten mediakanalen selecteer je onder andere creatieve bureaus en media-inkooppartners.

Analytisch vermogen zet je in bij het vaststellen en volgen van brand marketing KPI’s (zoals naamsbekendheid, NPS etc.) en het meten van ATL Marketing (TV Squared, ARMalaytics etc.)

Jij combineert creativiteit het liefste met een datagedreven mindset.

Vrolijke energie kan je kwijt op onze vrijdagmiddagborrels en in een potje tafeltennis met je collega’s.


DIT KRIJG JE VAN ONS OM NAAR DE TOP TE KLIMMEN

Een gave, unieke kans om jouw carrière tot een grote hoogte te brengen binnen een innovatief en internationaal snel groeiend bedrijf. 

Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw afdruk als een spoor achter te laten in onze weg naar succes. 

Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en ambities. 

Informele en open werksfeer met veel sociale activiteiten en een echt teamgevoel, zodat jij je binnen de kortste keren thuis voelt in ons peloton.


BEDRIJFSPROFIEL 

International Bike Group is uitgegroeid tot de leidende omni-channel fietsretailer in de Benelux en Scandinavië met volledige integratie van e-commerce en fysieke experience centers. International Bike Group heeft onder de namen Fietsenwinkel.nl in de Benelux en HelloRider in Scandinavië de afgelopen jaren 100% + jaarlijkse groei gekend, waardoor het een van de snelstgroeiende e-commercebedrijven van Europa is.


Ben jij de creatieve, hands-on Brand Marketing Manager die deze uitdagende missie gaat voltooien? Solliciteer direct!

De aanvraag van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.