Cykelmekaniker Århus

Job description

Vi star foran en travl sæson hvor der vil blive solgt mange cycler henover forår og sommer til det Scandinaviske marked. Derfor har vi brug for en mekaniker med tiltrædelse så hurtigt som muligt!

Dine opgaver bliver..


At samle de cykler som bliver bestilt online og som skal leveres fra adressen i Århus. Her er der tale om alle typer cykler lige fra ”stationscyklen” til high-end MTB, el-cykler og race.

Som cykelmekaniker hos Hellorider er det vigtigt, at du har et godt overblik og trives i en travl hverdag. Derudover skal capaciteten øges, og det betyder konstante forbedringer på lageret og I montage processer som du vil få stor indflydelse på.

 

 Vi laver også ”dag til dag” reparationer som garantisager, hvilket betyder, at vi skal være gode til at vurdere reparationernes omfang ved modtagelse af cyklerne.
Vi er til dagligt 3 cykel mekanikere og en logistik/lagermand på et stort og velindrettet værksted som også er lager for cykler, klar til at blive samlet. Det er en fordel hvis du har arbejdet med el-cykler men ikke et krav. Du rapporterer direkte til regionschef.

Requirements

Hvem du er..

* At du er uddannet cykelmekaniker.
* At du er dedikeret og engageret.
* At du brænder for at give god service.
* At du kan arbejde selvstændigt og løse opgaver på egen hånd og sammen med dit team.
* At du holder dig opdateret på nyheder og specialviden.
* At du er god til mennesker og har tålmodighed.
* At du tager stolthed i dit arbejde.
* At du har en god ordenssans.
* At du har en ren straffeattest.
 
Vi kan tilbyde..

* En mulighed for at arbejde i en international virksomhed
* Konkurencedygtig løn
* Et udfordrende arbejde med masser af muligheder
* Motiverede og sjove arbejdskollegaer
* Plads til at udvikle dig inden for en spændende virksomhed.
 

HelloRider.dk

HelloRider er en del af International Bike Group, en førende Omnichannel virksomhed i Holland og Skandinavien. International Bike Group er kendt i Holland som Fietsenwinkel.nl og er den største online cykelforhandler i Holland og Belgien og har siden 2015 intaget Skandinavien som HelloRider. Online cykelbutikken leverer de berømte A-mærkecykler til konkurrencedygtige priser. Under din praktik vil du blive fortrolig med alle aspekter af jobbet. Der er masser af muligheder og udfordringer i vores organisation, det er op til dig at gribe disse muligheder!

 

Er det dig.?
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående så  give dig selv tilkende ved at sende en motiveret ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte regionschef Kasper Mortensen arhus@hellorider.dk