Stage Recruitment

  • HR
  • Amsterdam, Netherlands

Stage Recruitment

Job description

 

Stagiair(e) Recruitment

 

Wil jij leren hoe je met creativiteit én overtuigingskracht de beste kandidaten uit de markt kan halen? Ben je sociaal, energiek, een aanpakker en houd je van een uitdaging? Kom dan vanaf februari je meeloopstage bij ons doen!

 

Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een internationaal snelgroeiende organisatie. Bij de enorme groei speelt onze recruitment afdeling een cruciale rol! Door de juiste collega’s te werven help jij het bedrijf verder, maar ben jij ook degene die iedereen kent. Tijdens deze stage krijg je veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Je krijgt de kans om de sfeer te proeven in een dynamische retailorganisatie! In deze stage werk je nauw samen met het HR-team.

 

Jouw werkzaamheden

Tijdens de stage leer je alle ‘ins and outs’ van het recruitmentvak en leer je het gehele recruitmentproces van A tot Z kennen. Je gaat o.a. leren hoe je pakkende vacatureteksten kan schrijven om zo de juiste doelgroepen te bereiken. Daarnaast leer je hoe je de juiste doelgroep selecteert en hiermee sollicitatiegesprekken voert. Verder zet je de vacature uit via verschillende kanalen om zo goed mogelijk gevonden te worden én je werkt mee om onze employer branding vorm te geven, zodat de kandidaten ons eerder vinden dan wij hen! 

 

What’s in it for you?

Je komt te werken in een enthousiast team met ambitieuze doelstellingen

Je gaat veel leren over het recruitmentvak en krijgt professionele stagebegeleiding

Je ontvangt een stagevergoeding 

En last but not least; deelname aan onze pingpong toernooitjes en wekelijkse borrels! En natuurlijk onze personeelsfeesten en teamactiviteiten

 

 

Requirements

Wat vragen wij van jou?

Je volgt een HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting HR/Communicatie/Marketing

Social Media kent voor jou geen geheimen

Je bent een ambitieus en energiek talent en energiek om nóg meer te leren

Je bent creatief en kunt goede teksten schrijven

 

Enthousiast en in februari beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar: recruitment@internationalbikegroup.com onder vermelding van “Stagiair Recruitment” of neem contact op met Claudia Oostenbrink via 06 – 82 75 61 18.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.