Strategy Analyst

Job description

Omschrijving

Sta jij stevig in jouw sneakers? Ben je commercieel ingesteld en op zoek naar een baan waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen? Dan is deze rol als Strategy Analyst misschien wel de volgende stap in jouw carrière! Nieuwsgierig? Contact ons dan meteen!

 

Fietsenwinkel.nl 

Fietsenwinkel.nl, onder het moederbedrijf International Bike Group (IBG), is dé grootste fietsen retailer van Nederland en België. De laatste jaren hebben we vele successen behaald en zijn we sterk gegroeid! Om maar meteen met de deur in huis te vallen; we zijn behoorlijk rebels op de fietsenmarkt, dus we zoeken kandidaten met lef! Wij geloven erin dat samen strijden voor een prachtig resultaat zijn vruchten afwerpt. Natuurlijk belonen we je rijkelijk als het goed gaat. Sterker nog, the sky is the limit!!

 

Mocht je nu denken dat een fietsenwinkel een stoffige omgeving is en niet past bij jou als moderne commerciele Business developer? Ons bedrijf is alles behalve dat! Wij zijn een online retailer met aanvullende showroomfilialen door het hele land, waarbij de nieuwste technologieën en positieve drive een goede basis leggen voor het geen wat nog komen gaat!

 

Als Strategy Analyst werk je door de hele organisatie heen. Je schakelt met directie en krijgt een grote dosis eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij klanten kunt triggeren met creatieve ideeën. Je werkt mee aan gave projecten die onze omzet gaan vergroten maar staat zelf ook aan het roer van jouw eigen plannen en ontwikkeling. We gooien je natuurlijk niet gelijk in het diepe, je werkt namelijk nauw samen met onze head of Growth die je meeneemt en je alle kneepjes van het vak zal proberen bij te brengen. Er liggen ontelbaar veel mogelijkheden. Hierdoor weet je misschien gelijk wat je taken zijn en hoe je die uit kunt voeren maar ligt de verantwoording en de mogelijkheid bij jou om een prachtig taken pakket samen te stellen. Kortom een flexibele baan met een dynamische sfeer, waarin jij je talenten kan laten zien en versterken!

Requirements

Wat ga je doen?

  • Het (door)ontwikkelen van business development initiatieven
  • Het ondersteunen van Head of business development / growth Een bijdrage leveren aan de groei en winstgevendheid van IBG
  • Het uitvoeren van data-analyses
  • Het uitwerken van business cases
  • Voorbereidend werk voor partnership presentaties
  • Interviews met interne stakeholders Meedenken met nieuwe initiatieven aangedragen door de business

Wie ben jij?

  • HBO (met goede cijfers) of WO
  • Bedrijfskundige – of economische studierichting
  • <1 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Interessante nevenactiviteiten

Dit bieden wij jou:

* Een inspirerende werkomgeving bij een vernieuwende en sterk groeiende organisatie;

* Werken in een jong, dynamische en gedreven team van toptalenten met passie en ambitie;

* Een marktconform salaris;

* Een kans om mee te groeien met het bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd;

* Last but not least; gezellige borrels en bedrijfsuitjes!

 

Denk jij dat jij klaar bent voor deze uitdaging en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan direct!

Het aanvragen van een VOG kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.